Welkom bij Teambuilder

Teambuilder is een buitensportorganisatie gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of familie weekenden in Nederland en België. Daarnaast verzorgt Teambuilder onder de naam PerfectVilla de verhuur van vakantiehuizen in Europa en Suriname en biedt Teambuilder onder de naam Lapland Travel reizen aan naar Fins Lapland.

Teambuilder is al jaren werkzaam op de buitensportlocatie Kotterbos in het bosrijke gebied tussen Almere en Lelystad. Direct naast de Oostvaardersplassen vindt u ons buitensportcentrum met touwbruggen, een stormbaan en een groot teambuildingsbos. Onze paintball locatie ligt ca. 400 meter verder. Hier vindt u diverse speelvelden met verschillende obstakels.

In het bos rond onze buitensport locatie kunt u heerlijk wandelen of fietsen. We hebben diverse routes uitgezet voor Nordic Walking, GPS, kaart & kompas speurtochten en mountainbike.

Aanbiedingen en nieuws

Teambuilder zoekt Outdoor trainers
Teambuilder is per direct opzoek naar Outdoor trainers minimaal MBO-niveau. Voor meer informatie omtrent deze functie kijk hier.


Van oorsprong zijn wij een Belgische organisatie. In 1980 zijn we begonnen in de omgeving van Trois-Ponts en La Roche Daarom werken wij in de Ardennen nog steeds vanuit onze eigen 20 groepshuizen vanuit diverse buitensportcentra (Hotton en Trois-Ponts). We organiseren dezelfde activiteiten als in Nederland plus natuurlijk bergsport en speleologie. Bij hoog water organiseren we ook rafting. In Erezee en Trois-Ponts vanuit onze paintballcentra rijden we ook met onze quads. Bekijk de vele mogelijkheden onder het kopje “België”

In de eigen Teambuilder-groepshuizen kunt U met groepen van 15 tot 80 personen verblijven op basis van zelfverzorging. Een huis voor een groep, zelf koken, zelf teambuilden! Heel geschikt voor bedrijven, sportteams en scholen. De huizen zijn heel simpel ingericht, maar hebben een goed geoutilleerde keuken, schoon sanitair en stevige eenpersoonsbedden! Voor verdere info zie onder het kopje “Vakantiehuizen” en bekijk onze website met onze grote groepshuizen in de Belgische Ardennen

Voor de klanten die in luxere accommodaties willen verblijven, zie onze site met ca. 500 luxe villa’s!

of WWW.GROEPSHUIS.COM